SUMMER DANCE CAMP VRANJE 2017.

SUMMER DANCE CAMP VRANJE 2017.

Institut za umetničku igru iz Beograda organizovaće (treći po redu) letnji seminar za umetničku igru u Vranju SUMMER DANCE CAMP VRANJE 2017.

Letnji seminar u Vranju trajaće 10. dana i obuhvata oblasti klasičnog baleta, savremene igre, mjuzikla, hip hopa i koreografije kojim će rukovoditi značajni stručnjaci iz ovih umetničkih oblasti. Rezultati postignuti tokom rada biće javno prikazani na Gala koncertu 10. jula u Domu Vojske u Vranju.

Polaznici seminara biće smešteni u Domu učenika srednjih škola u Vranju, gde su im obezbeđena tri obroka, besplatan internet, teretana i drugi sportsko rekreativni programi.

Predavanja će držati Bahram M. Juldašev (Rusija), Lidija Pavlović (Srbija), Isidora Stanišić (Srbija), Tomek Pomersbach (Poljska), Ema Janković (Hrvatska), Boris Vidaković (Srbija) i Branko Mitrović (Srbija).

Seminar će trajati jedanaest dana od 1. jula do 10. jula ove godine i održavaće se u Vranju.

Polazak iz Beograda je 30. juna u 11.00 časova ispred Instituta za umetničku igru, ulica Bulevar vojvode Mišića 43, Beograd.

Letnji seminar za umetničku igru u Vranju podržali su gradonačelnik Vranja, dr spec. Slobodan Milenković, Uprava grada Vranje, Dom Vojske u Vranju i Dom učenika srednjih škola u Vranju.

Letnji seminar za umetničku igru u Vranju namenjen je učenicima osnovnih i srednjih baletskih škola, plesnim školama i klubovima, studentima Instituta za umetničku igru i profesionalcima s područja Srbije i regiona.

Cena seminara je 200 evra za učenike iz Srbije, 300 evra za učenike iz regiona.
U cenu je uključen prevoz iz Beograda, pansion (tri obroka), smeštaj, izleti, kao i završni Gala koncert u kome će učestvovati svi polaznici.

Primer uplatnice:

uplatnicaiui

Više informacija možte da dobijete putem telefona studentske službe Instituta za umetničku igru (011) 41 40 420 svakog dana od 9 do 17 časova.

Snimak Gala koncerta 2016. možete pogledati OVDE.

Fotografije Summer Dance camp Vranje 2016. mošete pogledati OVDE.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *