IZAŠAO JE OKTOBARSKI „СТЕПART”

U novom broju: U novom broju Intervju Maša Kolar, nova sezona Baleta Narodnog Pozorišta Beograd, premijera Don Žuana i Bitef dance company, XVIII festivala koreografskih minijatura, Beogradska sekcija CID UNESCO, premijera Prokleta avlija, Generator, mjuzikl Alisa, Wiener blut u Madlenianum operi i teatru, 49 Mokranjčevi dani, Baletska škola u Republici Srpskoj.
Od 1. oktobra potražite na biletarnici Narodnog Pozorišta u Beogradu, Muzeju Narodnog Pozorišta, DEHA SHOP-u, Bitef teatru, Operi & Teatru Madlenianum, Mikser House, UK Parobrod, Institutu za umetničku igru, Beogradskom festivalu igre, Nacionalnoj fondaciji za igru, Školi igre Ašhen Ataljanc, Baletskoj školi La Sylphide Dobrile Novkov, Baletskoj školi Dimitrije Parlić, Baletskoj školi Lujo Davičo, Srpskom Narodnom Pozorištu, Dizajnu Pokreta MiM i BACKSTAGE-u.
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone