Summer Dance Camp

Udruženje profesionalnih baletskih igrača, koreografa i baletskih pedagoga Srbije u saradnji s Institutom za umetničku igru iz Beograda, a na poziv uprave grada Vranja organizuje Međunarodni letnji seminar za umetničku igru u Vranju SUMMER DANCE CAMP VRANJE.

Letnji seminar u Vranju traje 10. dana i obuhvata oblast klasičnog baleta, savremene igre, afro plesa i koreografije. Rezultati postignuti tokom rada biće javno se prikazuju na Gala koncertu u Domu Vojske u Vranju.

Organizator i realizator projekta je Udruženje profesionalnih baletskih igrača, koreografa i pedagoga Srbije u koprodukciji s Institutom za umetničku igru iz Beograda.

Letnji seminar za umetničku igru u Vranju namenjen je učenicima osnovnih i srednjih baletskih škola, plesnim školama i klubovima, studentima fakulteta za umetničku igru i profesionalcima s područja Srbije i regiona. Seminar obuhvata oblasti iz klasičnog baleta, savremene igre, moderne igre, afro plesa, koreografije i joge kojima rukovode značajni stručnjaci iz ovih umetničkih oblasti.

Cilj projketa je edukacija učenika, saradnja s uticajnim pedagozima i razmena iskustava kako polaznika seminara tako i pedagoga koji će rukovoditi programom.