AUDICIJA ZA P.A.R.T.S.

AUDICIJA ZA P.A.R.T.S.

Poznata svetska Akademija za savremenu igru P.A.R.T.S. sa sedištem u Belgiji, održaće audiciju u Beogradu za nastupajuću akademsku godinu 2016-2019.
U ovoj instituciji tokom dvadesetogodišnjeg neprekidnog rada obrazovano je više od 400 stotine igrača i koreografa pod rukovođenjem najznačajnijih umetnika svetske plesne scene, među kojima i Anne Teresa De Keersmaeker (Rosas kompanija).
Ovogodišnja audicija koju organizuju Stanica servis za savremeni ples i Institut za umetničku igru u Beogradu, održaće se 27. februara ove godine u prostorijama Institutu za umetničku igru u Beogradu, u ulici Bulevar vojvode Mišića 43.
P.A.R.T.S. je 2013. godine uvrstio i Beograd među gradove u kojima organizuje svoje audicije za predstojeću akademsku godinu, i na taj način pruža mogućnost mladim igračima da se u svojoj zemlji prijave za Konkurs ove prestižne institucije.
Ovogodišnja audicija održava se u Institutu za umetničku igru jer on jedini pruža uslove za zadovoljavanje strogih propozicija i standarda ove akademije.
Tokom prošle audicije P.A.R.T.S. stipendiju je dobio Lav Crnčević učenik Baletske škole Lujo Davičo.
Detaljne informacije možete dobiti na www.parts.be

PARTS !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *